Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea acestei pagini de web este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați pagina de web și să accesați serviciile puse la dispoziție prin acest mijloc, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

Pagina de web www.leadershipfocus.ro este deținuta de SC Leadership Focus SRL cu sediul social în Bucuresti, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/6330/2010, CUI 27091582 email office@leadershipfocus.ro.

 
1. Ce este Leadership Focus SRL

SC Leadership Focus SRL Este o companie specializată in livrarea serviciilor de instruire si consultanta pentru management si resurse umane. Compania va face tot ce este necesar pentru a pune la dispoziție clienților sai materiale cât mai calitative, actuale și relevante in domeniile sale de specializare prin intermediul paginii sale de web www.leadershipfocus.ro dar s idirect. Serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul paginii de web a firmei nu reprezintă consultanță și nu înlocuiesc serviciile de specialitate recomandate pentru orice persoană juridică sau fizică interesata.

 
2. Conditii pentru utilizarea paginii de web

Utilizatorul va putea utiliza toate informațiile prezente pe pagina de web in interesul propriu în vederea dezvoltării sale personale și profesionale. Nu este permisa folosirea în scop comercial a conţinutului paginii de web www.leadershipfocus.ro.

 
3. CondiTii pentru utilizarea materialelor oferite pe site

Pentru a putea accesa materialele puse la dispoziție pe pagina de web, este necesar ca persoana fizica sa aveti varsta minimă de 18 ani împliniți.

 
4. Raspundere Si Limitari

Accesarea paginii de web si utilizarea acesteia inseamna ca acceptați în mod neechivoc Termenii și condițiile de utilizare în versiunea comunicată pe paginade web la data accesariii. Utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare. Acceptarea Termenilor și condițiilor se confirmă prin bifarea casutei grafice corespunzatoare din pagina de web. Firma Leadership Focus SRL nu iși asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe pagina de web, a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestei pagini de web.

 
5. Reclamatii

Orice nemulțumire legată de accesarea si utilizarea paginii de web va fi comunicată direct, prin email la adresa office@leadershipfocus.ro. Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

 
6. Proprietate intelectuala

Conținutul prezentei pagini de web, este proprietatea exclusivă a Leadership Focus SRL. Este nepermisă utilizarea informațiilor de pe aceasta pagina fără permisiunea acordată în scris de către Leadership Focus SRL.

 
7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de confidentialitate” de pe pagina noastra de web.

 
8. Newsletter

Clientul are posibilitatea sa primeasca buletine informative (newsletter). Acestea sunt un miijloc electronic de informare periodica in legatura cu produsele, serviciile, evenimentele, promoțiile Leadership Focus. Clientul se poate dezabona de la primirea periodica a informatiilor de la Leadership Focus SRL prin accesarea butonului Dezabonare aflat in partea de jos a fiecărui buletin informativ primit.

 
9. Dispozitii finale

Aceasta pagina de web este deținuta de SC Leadership Focus SRL, care vă oferă dreptul de a o accesa sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând pagina de web www.leadershipfocus.ro vă oferiti automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de utilizare.

SC Leadership Focus SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, afisand varianta actualizată pe pagina de web. Aveți obligația sa cititi si sa respectati Termenii și condițiile ori de câte ori accesați pagina de web.

 
10. Valorile noastre sunt
  • INTEGRITATE. Suntem consecventi in a oferi clientilor nostri cel mai inalt standard de lucru posibil noua si un comportament onest si transparent.
  • ÎNVĂȚARE CONTINUĂ – Dobandim constant cunostinte si abilitati noi pentru a le oferi in proiecte clientilor nostri si a fi printre cei mai buni.
  • SUCCES. Succesul este tinta noastra pentru clientii nostri si pentru noi si inseamna sa fim sanatosi si propseri pe tot parcursul calatoriei.
 
11. Cum ne contactati

Dacă aveți întrebări cu privire la Termenii de utilizare, activitatile paginii www.leadershipfocus.ro sau felul in care aceasta pagina interactioneaza cu dumneavoastra, va rugam sa ne contactați la Anca Covaciu. +40 729 600097 sau office@leadershipfocus.ro.