Vali Covaciu. EMBA.

Managing Partner Leadership Focus

office@leadershipfocus.ro

Sunt cel de-al doilea Partener cu rol de conducere in Leadership Focus iar rolul meu este de a contribui la dezvoltarea strategiei de crestere a companiei precum si la dezvoltarea portofoliului de servicii si produse. Am rol de observator si ghid pentru livrarea de servicii si produse de calitate de catre Leadership Focus.

In viata profesonala zilnica, sunt Lider cu reponsabilitati globale intr-o companie internationala cu profil High Tech. Domeniile mele de expertiza sunt Management Operational,  Strategie, Leadership, Relatii cu Clientii si Comportament organizational (Organizational Behavior). Sunt activ in promovarea unui stil de leadership incluziv si de dezvoltare a oamenilor. De-a lungul carierei am lucrat in industrii precum Telecom, IT, Engineering, Outsourcing si in companii precum Centrul de Informatica al CFR, VODAFONE (Mobifon), TELEMOBIL,, TechTeam Global/STEFANINI. In prezent sunt angajat al filialei din Romania a Honeywell Inc.

Sunt absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti (1995) si al programului EMBA al ASEBUSS Romania / Washington University USA (2003). Detin formari profesionale multiple in Leadership, Gandire Strategica, Elaborarea strategiei afacerii, Relatii cu Clientii, si LEAN Expert.

Sunt pasionat de baschet, tenis de masa si mersul pe munte, iubesc oamenii si cred ca in viata poti face (aproape) orice daca inveti si aplici!

Contacteaza-ma la: office@leadershipfocus.ro.