Despre noi

Despre noi

Ce este Leadership Focus?

Suntem o ‘mana’ de oameni care si-au propus sa sprijine oameni si organizatii in demersul lor de a deveni mai buni. Misiunea noastra este sa sprijinim Liderii si Profesionistii de HR, din organizatii corporate si antreprenoriale pentru ca acestia, prin colaborare si performanta, sa asigure conditiile pentru vitalitate si prosperitate in organizatii.

Ne indeplinim misiunea oferind programe de dezvoltare inovatoare, acceleratoare si de impact (coaching, training, consultanta) in domenii precum Management strategic, Leadership si Management de echipa, HR ManagementManagement de OperatiuniRelatii cu clientiiManagement-ul schimbariiReorganizarea afacerii.

Lucram cu instrumente certificate de la:

Persolog –  Pentru metodologia de identificare a stilului propriu de personalitate si comportamente asociate

Genos University – Pentru metodologia de evaluare si dezvoltare a Inteligentei emotionale si a Rezilientei in leadership

Great People Inside – Pentru metodologii de evaluare a competentelor profesionale ale angajatilor

ICAgile – Pentru metodologii de AgileHR (aplicarea principiilor AGILE in domeniul HR).

Cu ce se ocupa Leadership Focus?

Ne adresam Liderilor si Profesionistilor de HR, din organizatii corporate si antreprenoriale care doresc sa treaca la urmatorul nivel in munca cu oamenii, respectiv sa construiasca echipe motivate cu care sa obtina performanta superioara. Ne mai propunem sa lucram cu oameni de orice varsta care doresc sa isi imbunatateasca parcursul de cariera sau care doresc o cariera noua. Oferim servicii de consultanta pentru organizarea sau reorganizarea afacerii.
HR School

HR School

Program de lunga durata (12 luni) in care urmezi un plan de invatare bine structurat ghidat de profesionisti de HR experimentati si recunoscuti, proiectat in asa fel incat tu sa poti aplica imediat ceea ce inveti.

Coaching

Coaching

Prin coaching, iti vei accesa potentialul dezvoltand ‘puteri’ personale noi care te vor ajuta sa depasesti provocarile care astazi ti se par de netrecut.

Consiliere de cariera

Consiliere de cariera

Te ajuta sa iti gestionezi in mod optim traseul de educatie si invatare, schimbarile legate de munca (cariera) si intr-un final, calatoria prin viata.

Cursuri HR

Cursuri

Pentru profesionisti, antreprenori si organizatii ce doresc sa obtina progrese rapide dar si sustenabile in domeniul lor de activitate.

Webinarii HR

Webinarii

Webinarii cu teme diverse de interes pentru perioada actuala, de la specialisti si experti recunoscuti pentru rezultatele lor superioare.

Consultanta manageriala si de HR

Consultanta manageriala si de HR

Oferim servicii de consultanta pentru nevoile specifice de resurse umane ale clientilor nostri: design organizational eficient (organigrame, roluri, fise de post etc), elaborarea si implementarea de sisteme de operare manageriala (MOS - Management Operating System), politici, proceduri, KPI – indicatori de performanta etc.

Beneficii ale serviciilor
leadership focus

Leadership Focus

Misiunea noastra este sa sprijinim Liderii si Profesionistii de HR, din organizatii corporate si antreprenoriale pentru ca acestia, prin colaborare si performanta, sa asigure conditiile pentru vitalitate si prosperitate in organizatii.

beneficii leadership focus