Coaching

Coaching

Coaching
“Prin coaching, oamenii isi acceseaza potentialul dezvoltand ‘puteri’ personale noi care ii ajuta sa depaseasca provocari care astazi li se par de netrecut.”

In coaching ‘avem incredere in proces, in client si in Coach’. Cele trei elemente isi aduc contributia, moderate de Coach si astfel rezultatul va fi cel optim pentru rezolvarea problemei pentru care clientul a ales programul de dezvoltare prin coaching. Doresti un program personalizat de coaching pentru tine sau pentru echipa ta?

Coaching

Pentru profesionisti care cauta:

Pentru echipe care doresc:

Cum lucram

Abordari sistemice si constelative, principii Agile, vizualizare (imagini, grafica), modele de referinta (ex. “curba schimbarii”, “ecuatia schimbarii’, ‘curba de cariera’, ‘omul in forma de T’,  leadership olimpic’, “OPTIMUM HR” ), embodiment (respiratie controlata, meditatie ghidata, mentalizare ).

HR in rol de coach

HR in rol de COACH

Este un program creat special de noi pentru profesionistii de HR care vor sa obtina rezultate superioare in munca lor cu oamenii si pentru o mai buna integrare a functiei de HR in organizatie. Abordarile de coaching (interogative si nu directive, de sprijin pentru gasirea de solutii proprii, de identificare a potentialului si resorturilor interioare pentru motivare si performanta) vor fi un diferentiator pentru obtinerea succcesului personal si al functiei de HR in organizatie. Prin coaching/self-coaching, profesionistii de HR isi cresc capacitatea de a atinge obiectivele de business si de a contribui la dezvoltarea oamenilor.

Despre program

Un program practic si interactiv care antreneaza profesionistii de HR sa poarte conversatii de coaching cu liderii si angajatii organizatiei. Obiectivele sunt: obtinerea angajamentului autentic, plus de valoare si performanta, satisfactia la locul de munca. Programul lucreaza cu cadrul mental al profesionistului de HR, cu tehnici innovative de coaching astfel incat sa deschidem intelegerea si disponibilitatea pentru folosirea acestei metode de lucru ca parte integranta din viata lor profesionala.

AGENDA PROGRAMULUI

Agenda programului
Cine te sprijina- Anca Covaciu
Cine te sprijina ?

Sunt Anca Covaciu, Leadership Coach, HR Expert si Trainer, fondator al companiei de consultanta pentru HR si management Leadership Focus.

Cu o experienta de peste de 20 ani in domeniul privat ca si Director de HR am sprijinit pentru dezvoltare numerosi lideri si echipe din toate nivelurile organizationale, inclusiv Directori Generali in companii internationale precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon. Am condus functiunea de HR in Romania, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina.

Sunt absolventa a Universitatii Politehnica Bucuresti cu diploma de Inginer, licentiata Executive MBA de la University of Washington, US si ASEBUSS Romania. In coaching am parcurs formari la scolile: International Coach Academy Australia (ICA), Systemic coaching and constellations, UK, Points of View (POY), Israel. Sunt practician acreditat Agile HR (ICP-AHR) de la ICAgile, US si Agile People Suedia si membru in International Coach Federation (ICF).

Din 2017 concep si livrez programe de dezvoltare prin coaching, mentoring si training pentru angajati si organizatii. Proiectul personal dedicat profesionistilor de HR din Romania este „HR School Romania cu Anca Covaciu”.